GİRİŞ YAP

MENÜ

0

Fotech, ‘’Fluke Networks’’ Distribütörü!

Fotech, ‘’Fluke Networks’’ Distribütörü!

Fotech, ‘’Fluke Networks’’ Distribütörü!

21 Mayıs 2021

Fotech Hakkında  

Fotech; bilişim teknolojileri, telekomünikasyon altyapısı ve zayıf akım sistemleri alanında uçtan uca çözümler sunan, 1989 yılı kuruluşlu, Türkiye'nin sektöründe öncü sistem entegratörü ve distribütörüdür.  

Fotech, bu alanda uzman global iş ortaklarının ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapmakta ve Servis Hizmeti sunmaktadır. 

Türkiye Distribütörü olduğu, Fiber Optik Kablo / Bakır Kablo Test ve Sertifikasyon Cihazları ile; veri, ses ve görüntü aktarımını sağlayan kablolarının performans ölçümü, geçti / kaldı testleri, raporlanması ve sertifikasyonu yapılmaktadır. 

Fluke Networks Hakkında 

Fluke Networks, kritik ağ kablolama altyapısı kuran ve bakımını yapan profesyoneller için, sertifikasyon, sorun giderme ve kurulum cihazlarında dünya lideridir. En gelişmiş veri merkezlerinin kurulumundan kritik haberleşme ortamlarına kadar, sorunların tespit edilip, güvenilirlik ve eşsiz performans kombinasyonuyla, projelerin verimli bir şekilde yönetilmesini sağlar. Şirketin amiral gemisi ürünleri, bugüne kadar elli milyondan fazla indirilmeye sahip, dünyanın önde gelen bulut bağlantılı kablo sertifikasyon çözümü olan yenilikçi LinkWare ™ Live’ ı ( Cloud çözümü ) içermektedir. 

Dünya çapında 700'den fazla çalışanı ile 120'den fazla ülkede hizmet veren Fluke Networks, Fluke Electronics Corporation'ın bir iştirakidir. 

Fluke Networks Ürün Grupları 
 

Versiv™ Kablo Sertifikasyon Test Ailesi 

TS® 54 TDR Test Seti 

LinkWare™ Live 

CertiFiber Pro Encircled Flux Test 

FI-7000 FiberInspector™ Pro 

OptiFiber™ Pro with SmartLoop™ 
 

Yapısal Kablolama, Networking, Güvenlik ve Veri Merkezi projelerinizde, saha test- devreye alma ve kabul sürecinde kullanılan mevcut cihaz portföyümüzü, Fluke Networks’ün geniş ürün yelpazesi ve deneyimi ile birleştirerek güçlendiriyoruz. Bilişim Sektöründe 30 yılı aşan bilgi ve birikimimizle her zaman olduğu gibi en iyi hizmet ve en iyi teknik destek ile sizlere Fluke Networks ürünlerini de sunmaktan gurur duyarız. 
 

Fluke Networks Ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için:  
http://www.flukenetworks.com/  web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

E-BÜLTEN

Güncel ürün ve kampanyalarımızdan haberiniz olsun!