GİRİŞ YAP

MENÜ

0

KVM Çoklu Görüntüleyici Kullanmanın Faydaları

KVM Çoklu Görüntüleyici Kullanmanın Faydaları
KVM Çoklu Görüntüleyici Kullanmanın Faydaları
25 Kasım 2022

Bir KVM Multiviewer, tipik olarak, bir kullanıcının bir ekranı kullanarak dört adede kadar bilgisayarı görebiilmesi ve bunları kolayca kontrol edebilmesi için USB klavye ve fare kontrolü içeren 4 bağlantı noktalı bir video işleme işlemcisidir. KVM Multiviewer'ın alternatifi, her kaynak için ayrı monitörler ve bunlar arasında geçiş yapmanızı sağlayan bir KVM anahtarı kullanmaktır, böylece masanızda yalnızca bir klavye/fareniz olur. Yine de bu alternatif seçenek, kendi elektrik prizine ve video kablolarına sahip dört ekrana ihtiyacınız olduğundan, alan açısından verimli değildir. Bir KVM Multiviewer'ı kullanmak artık tek bir klavye, bir fare ve bir ekran kulnarak dört bilgisayarı da kolaylıkla görüntüleme ve kontrol etme gücünü getiriyor. 

Black Box Introduces First NIAP 3.0-Certified Solution to Enable Protection  of Unsecured KVM Systems

Bir KVM Multiviewer'ın tipik modları arasında Tam Ekran, Resim içinde Resim (1:3), Dörtlü Ekran, Yan Yana ve kullanıcının her bir girişin boyutunu ekranda ayarlamasına olanak tanıyan Serbest erişim modu bulunur. Kullanıcı bu sistemleri, KVM'yi ve girişleri yönetmek, kontrolü farklı serbest bağlantı noktalarına geçirmek ve farklı ekran düzenlerini çağırmak için kısayol tuşlarını kullanacak şekilde yapılandırabilir. Black Box'un yeni KVM Multiviewer'larından biri, kullanıcının fareyi farklı kaynak pencere yönünde hareket ettirmesine olanak tanıyan Kaydır ve Değiştir özelliğini içerir ve KVM, Klavye/Fare kontrolünü otomatik olarak bu sisteme geçirir. Bu özellik, kullanıcının kısayol tuşlarını kullanmak yerine fareyi hareket ettirerek bağlantı noktalarını hızlı bir şekilde değiştirmesini sağlar, bu nedenle gecikmeden hızlı bir şekilde yapılması gereken görevler için harikadır.

KVM Multiviewer'ın ek faydası, daha fazla kontrol sağlamak için diğer ekipmanlarla entegre edilebilmesidir. 100'den fazla hedefi olan bir KVM Matrisini dört girişli bir KVM Multiviewer'a bağladığınızı hayal edebiliyorsanız, kullanıcı yalnızca bu dört hedefi görmekle kalmaz, aynı zamanda onları değiştirebilir. Black Box, son kullanıcının uygulamalardan en iyi şekilde yararlanabilmesi için KVM Multiviewer ile kullanılabilen uyumlu KVM Matrix sistemleri sunar.

Hizmetlerimiz ve çözümlerimiz için: KVM
İlgili ürünler için: BlackBox

Video Wall çözümlerinden, Fotech güvencesi ile yararlanmak ve bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kaynak: Black Box KVM Multiviewers

E-BÜLTEN

Güncel ürün ve kampanyalarımızdan haberiniz olsun!